hvittinge.blogg.se

Hej Välkommen till min lilla Blogg. Jag tänker skriva lite om Hussvamp och renovering och tankar om det mesta.

stampat Jordgolv är väldigt överskattat!

Publicerad 2015-03-08 11:27:00 i Allmänt, Hussvamp, renovering,

Rivningen fortsätter !

Nu är vardagsrumsgolvet bortrivet, Hallgolvet bortbilat,vårt lilla förråd under trappan =Allrummet är bortrivet, trappan upp till övervåningen är halvt hängandes i luften,murstocken är även den halvt bortriven, 
Anticimex och Byggarna har varit här och bedömt fortsatt arbete. Till vår lycka så klarar sig köket och kontoret och trappan kunde de bespruta med gift från alla sidor så nu stannar rivningen åt detta håll. 
Det beslutades att sovrumsgolvet ska öppnas upp angränsandes till murstocken för att vara säker på att ingen svamp gömmer sig där. De står för öppnadet av 1 fack i golvet och vi själva rev bort resten. 
Efter detta har det varit en Sugbil här och sugit upp stenar,jord mm från grunden. Den dagen var katterna instängda på toaletten kan jag lova. Sugbilen suger typ upp allt löst så en katt skulle nog lätt försvunnit den dagen! 
Ja,nu börjar det hända saker. Arbetet flyter på bra så veckan efter att sugbilen varit här kom Ostkustens Riv och Sanering och brände murverk,jord mm 
Det var läskigt att se och höra en gasolbrännare bränna i huset. Men brandsläckare och vattenpump fanns med hela tiden och killen stannade kvar efteråt för att säkerhetställa att det inte tagit sig någonstans.
Vi har levt i ett vakum tills nu känns det som . Lättade över att köket klarar sig kan man nu andas ut. Hade köket behövt rivas ,då hade vi inte kunnat bo kvar här under arbetet och då flög det frågetecken runt i huvudet . vart skulle vi bo ... katterna och hunden ?  
Här kommer lite fler bilder  :D 
 
 
Allrummet under trappan! 
 
Det var en gång ett hem...... 
 
 
Utsikt från vardagsrum mot kontoret/trappan
 
Sovrummet! 
 
 
 
Ostkustens Riv och Sanering bränner murstock mm (vattenpumpen är redo)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Trivs bäst på landet :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela